Emsisoft Emergency Kit 4.0
Gratis voor privégebruik

Gratis!

Versie 9.0.0.4353
Geschikt voor: Win XP, Vista, 7 & 8
Uitgebracht: 19-08-2014

Emergency Kit

 • Uw noodpakket voor geïnfecteerde PC´s
 • Dubbele scanner van wereldklasse
 • ± 10 miljoen malwaredefinities 
 • Inclusief HiJackFree en BlitzBlank

 


Hoe het werkt:

De Emsisoft Emergency Kit bevat een collectie programma's die zonder iets te installeren kunnen worden gebruikt om computers te scannen en malware te verwijderen. Download en start EmsisoftEmergencyKit.exe. De bestanden worden uitgepakt in C:\EEK\ en er verschijnt een nieuw icoontje op het bureablad waarmee u de Emergency Kit kunt starten.


 • Emsisoft Emergency Kit Scanner

  Met de Emsisoft Emergency Kit Scanner heeft u een krachtige Emsisoft Scanner met grafische interface. Controleer de computer op Virussen, Trojans, Spyware, Adware, Wormen, Dialers, Keyloggers en andere malware. Start de Emsisoft Emergency Kit Scanner door te dubbelklikken op start.exe en kies in het menu voor Emergency Kit Scanner. Gevonden malware kan in quarantaine worden geplaatst of worden verwijderd.

 • Emsisoft Commandline Scanner

  Deze scanner bevat dezelfde functies als de Emergency Kit Scanner maar nu zonder grafische interface. Deze commandline scanner is ontwikkeld voor de professional en kan perfect worden gebruikt met batch jobs.

  Om de Emsisoft Commandline Scanner te starten doet u het volgende:

  - Open een command prompt window (Start: cmd.exe)
  - Navigeer naar de map of de USB Stick (bijvoorbeeld F:) en dan naar de Run map die de uitvoerbare bestanden bevat.
  - Start de scanner met het commando: a2cmd.exe

  Nu ziet u alle beschikbare parameters.

  Voorbeeld voor het scannen van de C partitie en Memory, Traces (Registry) en Cookie scan en archive support. Gedetecteerde Malware wordt in quarantaine geplaatst.

  a2cmd.exe /f="c:\" /m /t /c /a /q="c:\quarantine\"

 • Emsisoft HiJackFree

  HiJackFree helpt ervaren gebruikers om handmatig malware te detecteren en te verwijderen. Met HiJackFree kunt u alle actieve processen, services, drivers, autoruns, open poorten, hosts file etc. beheren waardoor u volledige controle heeft over het systeem.

 • Emsisoft BlitzBlank

  BlitzBlank is een gereedschap voor ervaren gebruikers en ieder ander die dagelijks bezig is malware te verwijderen van geïnfecteerde systemen. Malware infecties zijn niet altijd makkelijk te verwijderen. Vandaag de dag gebruikt malware allerlei slimme technieken om te voorkomen dat het verwijderd kan worden en is het bijna onmogelijk te verwijderen wanneer Windows actief is. BlitzBlank verwijdert bestanden, registersleutels en drivers tijdens het opstarten voordat Windows en alle andere programma's zijn geladen.

 

100% Wildlist
Detection &
0 False Alerts
Emsisoft Anti-Malware 6.0 tested by PG go!
PCMAG says:
"GOOD"
Highest CNET rating for Emsisoft Emergency Kit

Maak uw eigen USB Emergency stick

De download uitpakken op een USB stick en u heeft een perfect gereedschap om malware te verwijderen van geïnfecteerde PC's. Of Bestel een Emsisoft Emergency USB stick (4 GB) voor € 15.90 (inclusief verzendkosten): Nu bestellen!

tl_files/nl/screenshots/EEK_sleutelbos.png

Werkt het op mijn PC?


Tenzij u een oude computer van eind jaren 90 gebruikt is het antwoord ja, aangenomen dat u Windows XP, Vista, 7 of 8 gebruikt met het laatste service pack geïnstalleerd. Vanaf Windows Vista zijn alle functies ook volledig functioneel op x64 systemen. De Emergebcy Kit scanner gebruikt ongeveer 200 MB RAM wat niet veel is als u weet dat er meer dan 10 miljoen malwaredefinities worden geladen. Wanneer uw PC minimaal 1 GB RAM heeft is dat perfect.


We zijn trots op deze resultaten!


CNET reviewer awards 5 out of 5 stars:

"In the right hands, Emsisoft Free Emergency Kit can bring powerful tools to bear on a wide range of PC troubles."


Neil J. Rubenking from PC Mag recommends:

"If you're the security go-to guy (or gal) in your family, workplace, or neighborhood, stick a copy of Emsisoft Emergency Kit 2.0 on a USB drive and keep it with you. It's definitely a useful tool in an emergency."


Licentie

Emsisoft Emergency Kit is gratis voor privégebruik. Voor zakelijk gebruik is een Bedrijfslicentie benodigd. Wanneer u Emsisoft Anti-Malware koopt beschikt u ook over alle functies van de Emsisoft Emergency Kit. Voor het gebruik op servers zijn speciale licenties benodigd, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Gratis!

Versie 9.0.0.4353 
Geschikt voor: Win XP, Vista, 7 & 8
Uitgebracht: 19-08-2014